printaonica
Printaonica u Ilici 76:
tel.: 01/48 47 547
printaonica.ilica@gmail.com
pon-pet od 09 do 19 h, sub od 09 do 13 h
  Printaonica u Maksimirskoj 31:
tel./fax.: 01/24 44 069
printaonica@gmail.com
pon-pet od 10 do 18 h

 

PROIZVODI
PRIPREMA DOKUMENATA
KAKO DO NAS
CJENIK
HOME
 
 

Bilo da ste zaposlenik ili direktor, slobodni umjetnik ili odvjetnik, morate imati pristojnu posjetnicu.
Ona daje drugima sliku o Vama i pokazuju koliko ste profesionalni u svojem poslu.

Izrada posjetnica u offset i digitalnom tisku na standardnom bijelom kunstdruck papiru ili drugim vrstama papira: paus, transparentna folija, specijalni papiri različitih boja, teksture i gramature, odabrani u skladu sa Vašom djelatnošću i Vašim željama.
Mogućnost sjajne ili matt plastifikacije, slijepog tiska (Blindruck-a), foliotiska, parcijalno UV lakiranje i druge dorade, ovisno o Vašim željama.

Za sve upite ili dodatne informacije, molimo Vas pošaljite nam mail ili nas kontaktirajte telefonski. printaonica@gmail.com za Printaonicu u Maksimirskoj 31, Zagreb printaonica.ilica@gmail.com za Printaonicu u Ilici 76, Zagreb Potražite nas na Facebook- u: Printaonica kod Bijelog Čarobnjaka

Što je posjetnica? To je jedan od najboljih načina marketinga, a bez puno ulaganja. Kompaktna, energetski učinkovita, jeftina i radi za vas satima, tjednima pa čak i godinama nakon što ste ju predali nekome na ruke. Može biti neobična, atraktivna ili čudna i smiješna, šarmantna... na taj način pokazuje drugima Vašu osobnost, stil i ukus.
Ukratko, ne izlazite iz kuće bez njih!
Osim što morate biti sigurni da su Vam posjetnice uvijek pri ruci, redovito provjeravajte da li ih imaju i Vaši partneri, odnosno da li im je potrebna veća količina kako bi Vas mogli dobro promovirati. 
Kod izrade vizuala imajte na umu koliko učinkovito sredstvo komunikacije posjetnica može biti. Maksimalno iskoristite njezin potencijal.

posjetnice

 

 
print
POSJETNICEprint
   
 
   
   
   
   
   
   
naljepniceprint